Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@18:38:56 GMT

کانون روزنامه نگاران جوان در اصفهان شکل می‌گیرد

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۹۱۹۰

کانون روزنامه نگاران جوان در اصفهان شکل می‌گیرد

فاطمه شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امسال کانون روزنامه نگاران پیشکسوت در اصفهان شکل گرفت که تاکنون ۲۰ نفر عضو آن شدند.

وی بیان داشت: روزنامه نگارانی که بیش از ۳۰ سال فعالیت رسانه‌ای داشتند هر هفته با برگزاری جلسه‌ای اقدام به بررسی چالش‌های اصحاب رسانه و مطالبات مطبوعات و جلسات نقد و بررسی در راستای ارتقای کیفیت کاری رسانه‌ها برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر فرهنگسرای تخصصی رسانه شهرداری اصفهان اعلام کرد: با توجه به اینکه کانون‌ها همواره نقش مهمی در روند تحقق اهداف صنف‌های مختلف دارند بنابراین در تلاشیم با ایجاد کانون روزنامه‌نگاران جوا بخش عمده‌ای از مطالبات اصحاب رسانه استان اصفهان که بیشترین آنها از جوانان هستند را محقق سازیم.

وی با بیان اینکه کانون سواد رسانه‌ای یکی دیگر از کانون‌های تشکیل شده از سوی فرهنگسرای رسانه در دوره مدیریت جدید است، ادامه داد: فرهنگسرای تخصصی رسانه شهرداری عضو انجمن سواد رسانه‌ای کشور شده است و در همین راستا بزرگترین اساتید و مدرسان و کارشناسان رسانه‌ای کشور برای تدریس سواد رسانه‌ای به اصفهان می‌آیند.

خلأ بین اصحاب رسانه و فرهنگسرای تخصصی رسانه پر شد

شفیعی از ایجاد کارگاه‌های آموزشی در راستای سواد رسانه‌ای شهروندان و خانواده‌ها خبر داد و اعلام کرد: تاکنون کارهای پژوهشی و آموزشی بسیاری با محوریت سواد رسانه‌ای از سوی فرهنگسرای تخصصی رسانه شهرداری اصفهان صورت گرفته است.

وی همچنین از برگزاری جشنواره خبرنویسی در هر ماه برای اصحاب رسانه خبر داد و گفت: در این جشنواره تلاش داریم که در همان جلسه یک مسابقه رسانه‌ای برگزار و از بهترین آثار تقدیر کنیم.

مدیر فرهنگسرای تخصصی رسانه شهرداری اصفهان نیز از تشکیل کافه رسانه و نقد و بررسی رسانه‌ها خبر داد و اعلام کرد: کتابخانه تخصصی رسانه نیز از دیگر اقدامات انجام گرفته در سال جاری بوده است و در حال حاضر یک هزار و ۷۰۰ عنوان کتاب تخصصی با همکاری مدیریت امور کتابخانه‌های شهرداری و کمک مجتمع مطبوعاتی ایجاد شد که مجهز به سیستم مطالعه باز است و مورد استقبال اصحاب رسانه قرار گرفت.

شفیعی گفت: قرار گرفتن فرهنگسرای تخصصی رسانه شهرداری در درون مجتمع مطبوعاتی به خوبی توانست خلأ میان این مرکز با اصحاب رسانه و همچنین تشکل‌های مطبوعاتی همچون خانه مطبوعات، انجمن صنفی روزنامه‌نگاران و خانه ارتباطاتت و انجمن عکاسان در طی دوران مدیریت‌های قبلی فرهنگسرا ایجاد شده را پر کند و یک ارتباط دوسویه و قوی بین فعالان رسانه و فرهنگسرای تخصصی رسانه شهرداری شکل دهد.

وی ادامه داد: تشکیل کلینیک سواد رسانه‌ای نیز در دوره مدیریت جدید فرهنگسرای رسانه از دیگر فعالیت‌های ما بوده است.

کد خبر 4571557

منبع: مهر

کلیدواژه: روزنامه نگاری فرهنگسرای رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day + شعار و پوستر

روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom) Day) در سال ۱۹۹۳ توسط بیست‌وششمین نشست کنفرانس عمومی یونسکو پایه گذاشته شد تا به خبرنگارانی که در انجام حرفه خود جان خود را از دست داده‌اند، ادای احترام کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day هر سال در سوم می برگزار می‌شود و روزی برای به‌رسمیت شناخته شدن خدمات مهم ارائه‌شده توسط متخصصان مطبوعات است. این رویداد توسط سازمان ملل متحد به منظور رعایت اصول اساسی آزادی مطبوعات در سراسر جهان گرامی داشته می‌شود و از خبرنگارانی تجلیل می‌کند که در راه حرفه خود کشته شده‌اند.

تاریخ روز جهانی آزادی مطبوعات ۱۴۰۳

تاریخ روز جهانی آزادی مطبوعات سوم می مصادف چهاردهم اردیبهشت ۱۴۰۳ است. این روز در سال ۲۰۲۴ به اهمیت روزنامه‌نگاری و آزادی بیان در شرایط بحران زیست‌محیطی کنونی جهانی اختصاص داده خواهد شد.

تاریخچه روز جهانی آزادی مطبوعات

سال ۱۵۵۶ سال تولد مطبوعات مدرن و انتشار اولین ماهنامه در ونیز بود. قرن نوزدهم ماشین‌آلات چاپ قدرتمند، تکنیک‌های جدید و ارزان‌تر کاغذسازی و گسترش سواد به رشد تصاعدی مطبوعات منجر شد و در اواسط قرن بیستم روزنامه‌نگاران، روشنفکران و عکاسان موفق شدند جنایات جنگ‌های مختلف را مستند کنند و جهان را در جریان قرار دهند.

خبرنگاران برای ارجاع حقایق به مردم، همچنین حفظ آگاهی و شفافیت ضروری هستند، اما هدف حملات مکرر قرار دارند و بسیاری از آن‌ها ممکن است کشته شوند. پس از افزایش مجموعه‌ای از حملات به روزنامه‌نگاران در طول جنگ‌های داخلی آفریقا در پایان قرن بیستم، گروهی از روزنامه‌نگاران آفریقایی در سال ۱۹۹۱ با مراجعه به کنفرانس یونسکو در ویندهوک، پایتخت نامیبیا، اعلامیه ویندهوک را ایجاد کردند؛ سندی که در نظر داشت شالوده مطبوعاتی آزاد، مستقل و کثرت‌گرا را پی‌ریزی کند. در سال ۱۹۹۳، بیست‌وششمین نشست کنفرانس عمومی یونسکو به فراخوان امضاءکنندگان بیانیه ویندهوک پاسخ داد و روز جهانی آزادی مطبوعات را بنا نهاد.

اصل اساسی توسعه‌یافته توسط یونسکو برای این روز، اجازه دادن به ارتباطات مبتنی بر درک متقابل است که تنها راه ایجاد صلح پایدار در جوامع معاصر به‌شمار می‌رود. این مراسم یادآوری می‌کند که بسیاری از اعضای مطبوعات در سراسر جهان مورد آزار، حمله و حتی قتل قرار دارند و بزرگداشتی است که اصول اساسی آزادی مطبوعات را گرامی می‌دارد و به خبرنگارانی که در انجام حرفه خود جان خود را از دست داده‌اند ادای احترام می‌کند.

خبرنگاران کشته‌شده در جنگ غزه

جنگ رژیم اسرائیل و نیروهای مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از زمان آغاز، مرگبارترین دوره برای روزنامه‌نگاران از زمان شروع جمع‌آوری داده‌های کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران (CPJ) در سال ۱۹۹۲ محسوب می‌شود. تاکنون بیش از ۱۰۰ خبرنگار از زمان آغاز جنگ در هفتم اکتبر سال گذشته توسط رژیم اسرائیل کشته شده‌اند.

روزنامه‌نگاران در غزه به‌ویژه در هنگام تلاش برای پوشش درگیری‌ها در طول حمله زمینی رژیم اسرائیل، از جمله حملات هوایی ویرانگر این رژیم، اختلال در ارتباطات، کمبود منابع و قطعی برق گسترده، با خطرات بالایی مواجه هستند.

شعار روز جهانی آزادی مطبوعات ۲۰۲۴

شعار روز جهانی آزادی مطبوعات ۲۰۲۴، «مطبوعاتی برای سیاره: روزنامه‌نگاری در مواجهه با بحران زیست‌محیطی» تعیین شده است. این موضوع نقش حیاتی روزنامه‌نگاری را در پرداختن به چالش‌های محیطی مبرم پیش روی سیاره برجسته و بر مسئولیت رسانه‌ها در افزایش آگاهی، تقویت مباحث و اقدام برای کاهش تخریب محیط زیست، تغییرات آب‌وهوایی و سایر تهدیدات زیست‌محیطی تأکید می‌کند.

روزنامه‌نگاران نقشی اساسی در تحقیق و گزارش در مورد مسائل زیست‌محیطی دارند، دولت‌ها و شرکت‌ها را پاسخ‌گو می‌دانند و جوامع را برای دفاع از راه‌حل‌های پایدار توانمند می‌سازند. مطبوعات از طریق گزارش دقیق، جامع و تأثیرگذار به‌عنوان یک کاتالیزور برای تغییرات مثبت، شکل دادن به گفتمان عمومی و بسیج تلاش‌های جمعی برای حفظ سلامت و رفاه سیاره ما برای نسل‌های آینده عمل می‌کنند.

کد خبر 750069

دیگر خبرها

  • ساخت 55 کلاس درس در شهرستان اشنویه
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • حماس: اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه شوند
  • اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه به جهانیان شوند
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day + شعار و پوستر